Banden service

Uit voorraad kunnen wij alle voorkomende A en B merken leveren. Voor montage en balanceren is profesionele apparatuur in huis geschikt is voor wielen tot en met 22inch. (Aluminium)wielen worden met voorgeschreven aanhaalmoment vast gezet en mee proefgereden. Leverbaar zijn o.a. Michelin, Continental, Hankook, Vredestein, Kleber, Yokohama, Kumho en Goodyear. Vraag aan onze adviseur naar alle mogelijkheden.

 

Bandenhotel: makkelijk en veilig voor €25,- per seizoen

Voor in de maanden dat u banden niet gebruikt is er opslag mogelijk in het bandenhotel. Droog, koel en verzekerd tegen brandschade kunt u ze zorgeloos achterlaten. Voorzien van naam en kenteken label hebben uw banden een eigen plaats in de speciale opslagruimte. Wanneer het nieuwe seizoen aanbreekt ontvangt u automatisch mail met een wissel oproep. Wel zo makkelijk.

 

Banden actie in de maand Oktober!

In de maand oktober extra voordeel bij vervanging van banden. Houd onze actie pagina in de gaten!

 

Uitlijnen

Voor een veilige wegligging is het van belang dat de wielstanden goed zijn. Met het scheefstaan van het stuurwiel kan ook het brandstofverbruik toenemen en bovenmatige slijtage aan de banden ontstaan. Laat uw uitijning van de wielen daarom regelmatig controleren en eventueel afstellen.