Airco service v.a. €14,95

Airconditioning: voor velen inmiddels geen luxe meer, maar een onmisbare voorziening. Het aantal auto’s met airconditioning stijgt nog steeds: 82% van het Nederlandse wagenpark en een toenemend aantal bedrijfsauto’s heeft airco aan boord. Echter, airconditioning is niet onderhoudsvrij.

Onderhoud voorkomt defecten

Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom – wel zo veilig. Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden. Want een airco die niet regelmatig wordt onderhouden, ruikt op den duur niet zo fris meer. En dat niet alleen, de kans op defecten neemt ook toe.

Maximale prestaties

Een airco verliest jaarlijks gemiddeld 10% koudemiddel door natuurlijk verloop. Te vergelijken met de druk in uw banden. Dit middel zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor smering van de airco. Door gebrek aan smering tijdens de maximale prestaties die het systeem in de warme maanden moet leveren, kan er ernstige schade ontstaan.

Voorkom geirriteerde luchtwegen

De airco verdamper in de auto kan in de loop der tijd schimmel aangroei vertonen. Door de verdamper periodiek te reinigen wordt dit voorkomen. Daarom is het aan te bevelen airco service te combineren met regulier onderhoud. Zo helpen we u koel en fris de zomer door. Onze airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het legen van het systeem, vacumeren, bijvullen met koudemiddel en reinigen van de verdamper.

Airco service actie in de maand Mei!

In de maand mei extra voordeel bij airco service. Houd onze facebook pagina in de gaten! https://www.facebook.com/Biesheuvel-Car-Service