Ons bedrijf en haar historie

1966 oprichting

Oprichting van Garage Biesheuvel door Eduard Biesheuvel aan de Aalsmeerderdijk in Rijsenhout. Vericht aanvankelijk werk aan voertuigen zoals brommers en auto's. Ook een benzinepomp is aanwezig en dealerschap van Triumph en Continental autobanden worden verworven.

1970 nieuwbouw

Nieuwbouw van een ruim en modern garagepand op een voormalig boeren grasland aan de nabij gelegen Aarbergerweg. Binnen enkele jaren worden daar een showroom, smeerput en schadeafdeling aan toe gevoegd.

1971 Toyota

Toyota dealerschap voor regio Haarlemmermeer en Aalsmeer. Met als hoogtepunt in 1992 dealer van het jaar.

1985 uitbreiding

Nieuwbouw van een showroompand naast het bestaande garagebedrijf. Ook is dan het pompstation voor de garage gemoderniseerd met een luifel.

1992 Hoofddorp

Uitbreiding met een vestiging in Hoofddorp aan de Nijverheidsstraat.

1996 onafhankelijk

Start als merk onafhankelijk garagebedrijf en alround dienstverlening voor auto bezitters. Tevens de aanleg van een een inpandige wasstraat.

2004 Lenhard Biesheuvel

Voortzetting van het autobedrijf door Eduard zijn  zoons Lenhard (vestiging Rijsenhout) en Raymond (vestiging Hoofddorp).

2011 Bosch

Lidmaatschap van Bosch Car Service Nederland.

2013 ontwikkeling

Werknaam verandering in Biesheuvel Car Service waarmee een betere en modernere beschrijving van onze diensten wordt gegeven.

2015 begrip in de regio

Nu bijna 50 jaar na z'n oprichting is Biesheuvel Car Service, geleid door Lenhard Biesheuvel nog steeds een begrip in de regio.